Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2025
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων, ΠΑΣΥΚΑΦ, σε συνεργασία με το Garden Day and Night, παρουσιάζουν μια ξεχωριστή βραδιά μουσικής, φιλοξενώντας τον ταλαντούχο Σταύρο Κωνσταντίνου και την εκλεκτή Κλεοπάτρα Τομπάζου.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Garden Day and Night, επί της οδού Μίκη Θεοδωράκη 2, 1097 Λευκωσία, στις 12 Ιουνίου 2025, με ώρα έναρξης 20:00.
Η εισφορά εισόδου ανέρχεται σε €12. Για πληροφορίες και κρατήσεις θα μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22 662 626.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ, σύμφωνα με την άδεια Ν.Π. 77/2024.
Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εδώ και 39 χρόνια παρέχει στους ασθενείς με καρκίνο και στις οικογένειες τους παγκύπρια, δωρεάν επαγγελματικές Υπηρεσίες Υγείας. Μέσα από τις Υπηρεσίες του, ο Σύνδεσμος προσφέρει παγκύπρια Κατ’ Οίκον Υποστηρικτική και Ανακουφιστική Φροντίδα, η οποία προσφέρεται σε 24ωρη βάση, Ιατρική παρακολούθηση από γιατρούς με εξειδικευμένες γνώσεις Ανακουφιστικής Φροντίδας, Δανεισμό ιατρικού εξοπλισμού, Φυσιοθεραπεία, πρόληψη και αντιμετώπιση του Λεμφοιδήματος, Ψυχολογική υποστήριξη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, βοήθεια σε θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας, Στήριξη στο Πένθος, Μεταφορά ασθενών από και προς τα ογκολογικά κέντρα στη Λευκωσία και Λεμεσό, Υπηρεσία Διατροφικής Υποστήριξης, Δύο Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας το ΠΑΣΥΚΑΦ – ΕΔΕΜ στην επαρχία Λάρνακας με 12 κλίνες και το ΠΑΣΥΚΑΦ – Αρχάγγελος Μιχαήλ στην επαρχία Πάφου με 9 κλίνες.
Στόχος του Συνδέσμου, να αποτελεί ένα πρότυπο οργανισμό για άτομα με εμπειρία καρκίνου, εστιάζοντας τόσο στα θέματα της πρόληψης, της έρευνας και εκπαίδευσης, της πολιτικής της υγείας και των δικαιωμάτων των ατόμων με εμπειρία καρκίνου, όσο και στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών υγείας, τις οποίες προσπαθεί συνεχώς να αναβαθμίζει και να εξελίσσει. Το 2024, ο ΠΑΣΥΚΑΦ ανταποκρίθηκε στις ανάγκες 8,599 ασθενών και των οικείων τους μέσω 38,826 συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια.
Για περισσότερες πληροφορίες και για την αγορά εισιτηρίων, επικοινωνήστε στο 22 66 26 26.
>> Πέμπτη 12 Ιουνίου, Garden Day and Night, Λευκωσία, 20:00.

Σχετικά

Eurovision 2026: Στις 8 Αυγούστου η ανακοίνωση της διοργανώτριας πόλης
Επτά αυστριακές πόλεις έχουν υποβάλει αίτηση μέχρι στιγμής

Συναυλία κάτω από τ' αστέρια στην Αρχαία Αμαθούντα με την Τατιάνα Στούπακ
Η Στούπακ θα ερμηνεύσει ειδικές διασκευές έργων του Φρεντερίκ Σοπέν σε πιάνο με ουρά, συνοδευόμενη από κουιντέτο εγχόρδων

Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπασοπούλου και Στέλιος Διονυσίου στη Λευκωσία
Το 𝟯𝟳𝗼 Φεστιβάλ ανακοινώνει την 8η από τις 12 μεγάλες συναυλίες που διοργανώνει για φέτος

Μόλις ανακοινώθηκε άλλη μία καλοκαιρινή συναυλία με την Ιουλία Καλλιμάνη στην Κύπρο
Η τρίτη συναυλία για την αγαπημένη τραγουδίστρια στο νησί

Ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου
Μία μεγάλη συναυλία στη Λάρνακα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας με τίλτο "Ήταν να βρεθούμε..."

Η Τζένη Καραπατάκη έρχεται σε όλες τις πόλεις της Κύπρου
Για καλοκαιρινές μουσικές βραδιές γεμάτες συναίσθημα

Κατακλυσμός με 13+1 "δυνατά" live!
Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεγάλων συναυλιών σε κάθε πόλη

Δωρεάν συναυλία με τον Κώστα Κακογιάννη που θα μας ταξιδέψει «Στο Δρόμο της Καρδιάς»
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών

Dobrawa Czocher: Η διεθνούς φήμης Πολωνή τσελίστρια στην αυλή της Αξιοθέας
Μαζί της οι χαρισματικές οργανοπαίχτριες και φίλες της Agnieszka Podłucka στη βιόλα και Natalia Czekała στα πλήκτρα

Ξεκίνησε και επίσημα η αναζήτηση της πόλης για τη Eurovision 2026!
Η Αυστρία ετοιμάζεται για να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό για τρίτη φορά

Η Έλλη Κοκκίνου αυτό το καλοκαίρι τραγουδά στο χωριό
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγάλη συναυλία της στο Μαρώνι

Για δύο συναυλίες ταξιδεύει μέχρι το νησί μας αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής
Καλοκαιρινό tour και στην Κύπρο κάνει ο νέος καλλιτέχνης